Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 godz.
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1 godz. 15 min
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.