Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Ossobuco
1h 20min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 godz.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.