Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à ca. 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 15 g Olivenöl
- 1230 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 100 g)
- 100 g Reis
- 100 g gelbe Paprika, in Streifen (ca. 5 cm x 5 mm)
- 100 g rote Paprika, in Streifen (ca. 5 cm x 5 mm)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Frühlingszwiebeln (30 g), in Ringen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 Min
Lachs im Päckchen
40 dk
Seelachs mit Reis und Paprika
1sa
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40 dk
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1sa
Versteckter Fisch mit Salzkartoffeln
40 dk
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1sa
Fisch-Pasta
40 dk
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 dk
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 Min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45 Min