Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 530 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 - 230 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 courgettes, de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45, pour le plan de travail
- 100 g de pesto de basilic
- 4 c. à soupe de parmesan râpé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompes à l'huile
3 godz.
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Quenelles de beignets de chou-fleur
1h
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Rouleaux de riz aux légumes
1 godz. 35 min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Conchiglie au potiron
40min