Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 530 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 - 230 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 courgettes, de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45, pour le plan de travail
- 100 g de pesto de basilic
- 4 c. à soupe de parmesan râpé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1 godz.
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 godz.
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1 Std. 35 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 godz.
Croquettes d'automne au cèpe
2 Std. 45 Min
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Gnocchis
45 min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Panisses
30 min
Arancinis
3 Std.