Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 120 g de lait
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La chantilly à la fraise
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 80 g de sucre glace maison
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- ½ c. à café rase de colorant alimentaire rouge
- ½ c. à café d'arôme de fraise
Le montage
- 250 g de fraises
- 250 g de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2049.9 kJ / 490.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Génoise au chocolat
45min
Génoise aux fraises et son coulis
1u. 15min
Cupcakes à la vanille
1h
Layer cake
1h 45min
Layer cake façon tiramisu
1u. 15min
Entremets aux deux chocolats
35min
Cupcakes à la framboise
1h
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1h 45min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15 min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Tartelettes crème mentholée-fraises
2h
Cupcakes au chocolat
12 Std.