Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa agrodolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 5 g di zucchero
- 30 g di salsa di soia
- 120 g di aceto di riso
Marinatura
- 100 g di carne di maiale, magra, senza nervi, a striscioline
- 5 g di salsa di soia
- 5 g di sherry, vino liquoroso secco
- 5 g di fecola di patate
- 20 g di acqua
- 5 g di olio di sesamo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 peperoncino piccante fresco, a metà e senza semi
Zuppa
- 25 g di funghi secchi
- 15 g di funghi Orecchio di Giuda
- 15 g di funghi dell'olmo
- acqua calda, q.b. per l'ammollo
- 30 g di fecola di patate
- 1560 g di acqua
- 5 g di olio di semi di arachidi
- 2 uova sbattute
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 250 g di tofu, a cubetti
- olio di sesamo q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di coriandolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 154.8 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 Min
Zuppa di patate e mais
55min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 Std. 40 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Noodles vegetariani
35 Min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1 Std.
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15min
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25 min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Goulash ungherese
1h 45min