Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 70 g leite à temperatura ambiente
- 15 g açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 60 g farinha
Bolo
- 100 g passas de uva
- 50 g rum
- 240 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g açúcar
- 1 ovo
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga bem fria cortada em pedaços pequenos, mais q.b. p/ untar
- 50 g amêndoa c/ pele partida grosseiramente, mais q.b. inteira p/ a forma
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1581.7 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 165.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de São Martinho
1h 20min
Bolo de noz e café
1h 10 min
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4h 45min
Tarte de maçã para principiantes
45min
Megassanduiche com pão de alho
Geen beoordelingen
Blättertorte
2h
Bolo de chocolate branco e framboesas
40min
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Geen beoordelingen
Tarteletes doces de tomate
Geen beoordelingen
Fritos aveludados de maçã
30 Min
Pudim de brioche com molho de laranja
1 Std. 15 Min
Bombons de chocolate de Viena
Geen beoordelingen