Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g farinha tipo 55
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 65 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
- 1 dente de alho
- 30 g açúcar amarelo
- 6 folhas de manjericão
- 1 c. chá de orégãos
- 20 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta moída
- 350 g tomate cortado em fatias finas (1-2 mm)
- 1 c. sopa de mostarda
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com beringela no forno
50 Min
Técnica Tagliatelle
30 Min
Salada quente mediterrânica
30 Min
Salada com queijo de cabra e molho de caju torrado
25min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Coleslaw
10min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30 Min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1h 30min
Aveludado de mexilhão
50 Min