Apparaten en Accessoires
Técnica Ravioli
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
700 g
Ingrediënten
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 700 g
Eiwitten
8 g
Calorieën
0 kJ /
239 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby Pastas e Risotos
71 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bases: Tortilhas integrais e tempero para fajitas
1u.
Ovos com molho de ervas e bolachas da Páscoa
50min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8u. 50min
Molho béarnaise
15min
Sal picante
48u.
Técnica Pappardelle
30min
Massa fresca sem glúten
30min
Pita de falafel com molho de iogurte
12u.
Dumplings de camarão
4u.
Sopa miso (Misoshiru)
15min
Molho pesto
5min
Molho holandês
10min