Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Gruyère, in Stücken
Pfannkuchenteig
- 500 g Milch
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Bolognesesauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 50 g Speckwürfel
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 400 g Hackfleisch
- 50 g Rotwein
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 400 g Milch
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3218 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brotknöpfle
35 Min
Schwäbische Laubfrösche
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz.
Dinnete
2 godz.
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Rahmsauce
20 Min
Cannelloni al forno
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Patties
30 Min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1 godz.
Schwäbische Lasagne
45 Min