Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Brötchen, altbacken (ca. 3 Brötchen), in Stücken
- 80 g Bacon, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- Wasser zum Knöpflegaren
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Knöpflegaren
- 250 g Mehl
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 6 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1697 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwäbische Pfitzauf
40min
Saure Kartoffelrädle
1 godz. 5 min
Frikadellen aus Brotresten
45min
Schwäbische Lasagne
45min
Spätzle
30min
Brotknöpfle mit Salat
1h
Dinnete
2h
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Überbackene Bolognese-Pfannkuchen
1h 10min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Schwäbische Flachswickel
45min