Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Fetten
- 160 g Mehl
- 250 g Quark, mit 40 % Fettgehalt
- ¼ TL Backpulver
- ¾ TL Salz
- 60 g Gruyère, in Stücken
- 800 g Spinat, tiefgekühlt, gehackt
- 3 Eier
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Mailänderli
3h
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Käsewähe
50 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Älpler Magronen
45 Min
Rhabarberwähe
55min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Aprikosenwähe
1 Std. 10 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min