![Vichysoisse Vichysoisse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C1DF307-26C4-430C-A625-181D78B7F6CF/Derivates/2ee844dd-794b-476a-8f3a-c864db3b17d4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho Andalusia
40 min
Zabaglione
15 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Sellerieswirlsuppe
35 min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Erbsencremesuppe
30 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 min
Senfsüppchen
30 min