Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Zabaglione
15min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Tarte au Vin cuit
45min
Salmorejo
10 min
Risotto milanese
35 Min
Gazpacho Andalusia
40min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min