Apparaten en Accessoires
Pintxo Donosti
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Surimi (Krebsfleischimitat)250 g
-
hart gekochte Eier2
-
Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft2 Dosen
-
Mayonnaise200 g
-
Lauchzwiebeln in Ringen2
-
Salz
-
Pfeffer
-
Baguette in Scheiben1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tapas
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gurkenhäppchen mit Lachs
15min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Geflügellebercreme
5u. 30min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1u. 30min
Geflügelleber-Pastete
1u. 10min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Ucha - Fischsuppe
50min
Okroschka (Kalte Suppe)
1u. 10min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1u. 15min
Gefüllte Blinis
55min
Oliviersalat
3u.