![Crostini mit Pilzen und Fontina Crostini mit Pilzen und Fontina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7984247-349E-4857-ABF9-4913EC92217D/Derivates/B23BADF4-2AAB-42A3-BBD8-DB248D9F1A36.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 400 g Champignons, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
-
20
Scheiben Ciabatta
of 20 Scheiben Baguette - 250 g Fontinakäse, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50 min
Feta-Grill-Pfännchen
25 Min
Minicalzone "Neptun"
1 godz. 20 min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 godz. 30 min
Crostini mit Käse
20 min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 Min
Bohnenschnitzel mit Schnittlauchsauce und Ei aus dem Töpfchen
1 Std. 10 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 godz.
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 min
Überbackenes Brot
20 min