Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Manchego Käse, in Stücken
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 60 g Staudensellerie, in groben Stücken
- 1 EL Kümmel
- 1 EL Senfkörner
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Apfelessig
- 60 g Sonnenblumenöl
- 1 EL Agavendicksaft
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Fleischwurst, in Streifen (3 cm)
- 2 EL Butter zum Braten
- 100 g Speckwürfel
- 2 Laugenbrezel in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2189 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Brot-Salat
35min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Hütten-Burger
1h
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Brotknöpfle mit Salat
1h
Strammer-Max-Salat
30min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Bayerischer Kartoffelsalat
15min
Obatzter mit Bier
10min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h