Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 250 g feijão-verde redondo descongelado
- 400 g espargos cortados em três
- 30 g azeite
- ½ limão, só a raspa
- 30 g sumo de limão
- 10 folhas de manjericão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g rúcula
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz selvagem com curgete e alho-francês
40min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25min
Bolo mojito
45min
Risoto de soja
35min
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20min
Salada de pepino e papaia com vinagreta
5min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15 min.
Cozer 600-1000 g de pastinaca
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55min
Tabule com tomate e hortelã
1h
Salteado de camarão com cogumelos e couve
20min