Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 250 g feijão-verde redondo descongelado
- 400 g espargos cortados em três
- 30 g azeite
- ½ limão, só a raspa
- 30 g sumo de limão
- 10 folhas de manjericão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g rúcula
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1 godz.
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 min
Salada de salmão e arandos
40 min
Salada das caraíbas
30 min
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13h
Salada de espinafres e frutos do bosque com vinagreta de framboesa
10 Min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2 Std.
Curgete com recheio de lulas
1 godz. 20 min
Salada de camarão e pepino
20 min