Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g beringela cortada em cubos médios
- 1 pitada de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g talo de aipo
- 30 g azeite
- 30 g vinho branco
- 1 c. sopa de polpa de tomate
- 200 g curgete cortada em cubos médios
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de alecrim
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- 250 g tomate cortado em gomos
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 30 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g farinha
- 150 g natas de soja
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 552.9 kJ / 132.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 98.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50min
Strogonoff de legumes
30min
Empadão de legumes
1h
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Tofu de coentrada
20 min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20 min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40min
Tofu à Lagareiro
13h
Empadão vegetariano
1h 40min
Soja à Florentina
50min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h
"Bacalhoada" de seitan
1h 20 min