Compatibele versies
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g manteiga
- 20 g presunto cortado em cubos
- 15 g salsa
- 5 g tomilho
- 20 g noz
- 10 g dentes de alho
- 2 peitos de galo (300 g cada aprox.) cortados na diagonal
- 3 c. chá de sal
- 20 g gengibre em pó
- 150 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 50 g ervilhas descongeladas
- 70 g curgete cortada em cubos
- 50 g espargos verdes
- 1500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1811.2 kJ / 432.9 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1963.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batatas-doces recheadas com peru
30min
Frango guisado com cogumelos
30min
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45min
Cozer 100-300 g de cogumelos Paris
20min
Enrolados de atum em alface
20min
Massa com espargos e frango
50min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1h 15min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45min
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45min
Salmão à portuguesa
45min