Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo linguine
- 30 g manteiga
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 1 pé de estragão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 150 g crème fraîche
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g limão, só o sumo
- 200 g fiambre cortado em tiras
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Laços com carne picada e linguiça
45 min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 min
Penne com atum
30 min
Cuscuz com frango, tomate seco e azeitonas
50 min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40 min
Salada de massa com morangos e abacate
35 min
Salada de frango
50 min
Massa com curgete e bacon
40 min
Legumes no forno com bacon e croutons
1h 5 min
Salada com mini-hambúrgueres de atum
20 min
Massa com chouriço e feta
35 min
Penne com húmus e atum
30 min