Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Radieschen, halbiert, davon 4 Stück in Scheiben (ca. 3 mm) beiseitelegen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- 20 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 885 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlsuppe
40 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Gurkencremesuppe
25min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Champignoncremesuppe
15min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Rucola Suppe
25min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min