Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a cubetti (1 cm)
- 100 g di salame piccante tipo chorizo, a fettine (1 cm)
- 120 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro, in scatola
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di origano secco
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1776 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10 min
Pasta con salsa al tonno
30min
Gamberi in agrodolce
40min
Crêpe
1h 15min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Feta al cartoccio
25 min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Geen beoordelingen
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min