Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 105 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eidotter
- 95 g Wasser, kalt
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack und 1 Prise für den Teig
- 600 g Haggis, ohne Haut (siehe Variante), grob zerteilt
- 40 g Öl
- ¾ - 1 ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 170 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2126 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Swirl Cookies
1h 35 min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1h 35 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1h 15 min
Kaninchen in Tomatensauce
50 min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Fisolenfleisch
1h
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min