Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta marmorizzata
2 Std.
Glassa di zucchero
5min
Tiramisù
5h 40min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Torta speziata al cioccolato
Geen beoordelingen
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Cornetti al cioccolato
3h 35 min
Macarons al caramello
1h 50 min