![Sfenj - donuts marocain Sfenj - donuts marocain](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d4108815-172a-4cd9-9b89-7322381c346d/Derivates/217b3346-50f6-4967-84d4-1684ddec4a01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à café bombée de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive pour frire
- sucre glace maison
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghoribas marocains
35 Min
Crêpes mille trous
1h 10min
Msemen
40min
Harira
7 Std.
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Soupe harira
40min
Batbout au fromage
30 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min