Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 250 g Zucker
- 230 g Honig
- 35 g Butter, in Stücken
- 125 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 75 g dunkle Schokolade, 99% Kakao, in Stücken
- 1 Prise Fleur de sel
- 50 g Mandeln, geschält, geröstet
- 50 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 50 g Cashewkern, geröstet, ungesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8u. 40min
Chräbeli
24h
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Peperoni-Salat
20 Min
Kakao-Espresso-Mandeln
50 Min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 Std. 50 Min
Lemon Curd
1 Std.
Madeleines
1 Std.
Apfel-Meringue-Crumble
2h
Kokos-Schoko-Makronen
20 Min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 Std.
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 Std. 15 Min