Apparaten en Accessoires
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
100 g lente-uitjes, gehalveerduien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
rode peper zaadlijsten verwijderd1
-
peterselie enkel de blaadjes30 g
-
koriander enkel de blaadjes30 g
-
olijfolie60 g
-
citroen enkel het sap1
-
fijn zout1 tl
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in 4 stukken600 g
-
verse muntblaadjes enkel de blaadjes30 g
-
wortelen in stukken180 g
-
rapen in stukken100 g
-
aardappelen in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
gekonfijte citroen in 4 stukken (zie tip)1
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
gemalen komijn1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
kaneel1 snuifje
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
water550 g
-
verse muntblaadjes
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
1619 kJ /
387 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Mini Burgers
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Minipizza’s
1u. 20min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min