Apparaten en Accessoires
Soefganiots
Voorbereiding 40min
Totaal 2u.
20 porties
Ingrediënten
-
melk250 g
-
gedroogde gist30 g
-
bloem en een beetje meer om te bestuiven500 g
-
kristalsuiker75 g
-
boter75 g
-
eieren2
-
fijn zout1 tl
-
frituurolie en een beetje meer voor het invetten
-
100 g poedersuikerkristalsuiker100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
5 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
712 kJ /
170 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Brioche
5u.
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Batbout met kaas
30min
Drie kaas pides
1u. 40min