Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 300 g water
- 15 g verse gist
- 500 g bloem
- 15 g fijn zout
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
Gekruid vlees voor de vulling
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g gele paprika, in stukken
- 50 g paprika, rode, in stukken
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
- 300 g rundergehakt
- 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
- 2 snuifjes paprika, naar smaak
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen komijn
Assemblage
- olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 Std.
Chocolade babka
3h
Sangria
10min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Fruitnectar
10min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min