Apparaten en Accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Fideuá van groenten
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Snelle Thaise kipcurry
40min