Apparaten en Accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Paksoi en ham rijst
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Mediterrane kippenpastei
50min
Pekingeend
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Spaghetti met tonijn
40min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Steak au Poivre
20min