Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld, in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember, in dunne schijfjes (optioneel)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld, vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestrooien
- 500 g water
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 240 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Tzatziki
20 Min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Rode bieten smoothie bowl
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min