Apparaten en Accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min