Apparaten en Accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Mexicaanse kippensoep
40min
Mallorcaanse vissoep
40min