Apparaten en Accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Voorbereiding 1u. 25min
Totaal 2u.
40 stuks
Ingrediënten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optioneel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Peren in rode wijn
3u. 20min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Papaya'péro
30min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min