Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra vergine olijfolie, plus wat extra voor het invetten
- 220 g water, kamertemperatuur
- 1 tl suiker
- 20 g verse gist, gekruimeld
- 400 g broodmeel
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 volledig recept
- Calorieën
- 7341 kJ / 1752 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 302 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkse flatbreads
2h 10min
Pitabrood
2h
Vers pastadeeg
1h
Gozleme
1h 40min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35 min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min