Apparaten en Accessoires
Pizzadeeg
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 portie
Eiwitten
45 g
Calorieën
7341 kJ /
1752 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
302 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pitabrood
2u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Vers pastadeeg
1u.
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Geen beoordelingen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Basis brooddeeg
5min
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Focaccia met uien
1u. 30min