Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry Cheesecake
3h 25 min
Chocolate Cake Pops
4h 50 min
Sufganiyot
2h 30 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Geen beoordelingen
Almond briouats with honey and sesame seeds
2j
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Apple crumble meringue slice
2j
Salted caramel slice
2 Std. 40 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min