Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marble cake
2h 10min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Egg-Free Mayonnaise
10 min
Chocolate Covered Granola Cups
Keine Bewertungen
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Orange coloured eggs
Keine Bewertungen
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1h 20 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Guacamole with mango
10 min