Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (optioneel)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Condimento all'arancia e curry
Geen beoordelingen
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Insalata di barbabietole
10 dk
Crostini alla mousse di trota
5 dk
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 dk
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 dk
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 dk
Involtini estivi
30 dk
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40 min
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Millecosedde alla calabrese
1 godz. 30 min