Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (optioneel)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Minestra di pomodori con quark
25 dk
Calzoni vegetariani
1h 50min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
Geen beoordelingen
Risotto al ragù
45 分钟
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Feijoada
6h
Menù: Vellutata di funghi; peperoni ripieni con riso e salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std.
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 Std. 5 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 分钟