![Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3573554-9e64-4dea-8bcf-639b0b76273c/Derivates/07d881b2-8b44-43fb-a6f9-419f187922e5.jpg)
Compatibele versies
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1440 g di acqua
- 300 g di riso a chicco corto (es. riso per sushi), ben sciacquato e scolato
- 60 g di foglie di cavolo cinese, a pezzi (2 cm)
- 100 g di cipolla, affettata finemente (2 mm)
- 40 g di carota, a listarelle (2 mm)
- 4 fettine di alga kombu (2 cm l'una circa) (optioneel)
- 10 - 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (170 g circa)
-
300
g di vongole, fresche e pulite
of 300 g di cozze fresche pulite - 250 g di calamari ad anelli
- 75 g di salsa di soia giapponese (vedere consigli)
-
60
g di sake
of 60 g di vino di riso - 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di olio di sesamo (10 g)
- 80 g di miso
- 5 pizzichi di alga wakame, in fiocchi, essiccata
- 200 g di tofu delicato, a cubetti (1.5 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2015 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Dressing
15 Min
Pulled pork alle mele
8h 20min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Chutney di mango
1h
Torta tripla al cioccolato
3h
Crêpes
1 godz. 20 min
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2h 30min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Couscous con agnello e verdure
50min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2h 30min
Crêpe
1 Std. 15 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min