![Brodo Thai di gamberi e mele speziate Brodo Thai di gamberi e mele speziate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/902f6119-cc99-42ae-a813-35f5358d4dfa/Derivates/ae71f6f0-18fe-4670-87ef-e57456cc449f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mele speziate
- 4 mele adatte alla cottura (es. Renette, Bramley)
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 4 bacche di anice stellato
- 4 pizzichi di zenzero in polvere
- 4 chiodi di garofano
- 4 pizzichi di cannella in polvere
Brodo Thai
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 - 30 g di radice fresca di zenzero, affettato sottilmente
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di gamberi crudi sgusciati, con le teste
- 1400 g di acqua
- 40 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di pesce
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- 3 pizzichi di sale, + q.b.
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato, + q.b.
- 80 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- 2 pizzichi di alga wakame, in fiocchi (optioneel)
-
100
g di germogli di soia freschi
of 100 g di germogli di fagioli freschi - 15 foglie di coriandolo, fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di verdure
25 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Curry di zucca
1h
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Crème brûlée al cioccolato
Geen beoordelingen
Salsa mojo verde
10 Min
Gulash di patate
1h
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Panperduto
30 min
Polenta ticinese
45 min