Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du beurre pour graisser les moules
- 270 g de pâte feuilletée, déjà étalée (env. 24 x 40 cm)
- 150 g de fromage, en morceaux (3 cm) (ex. Gruyère ou Gouda)
- 150 - 170 g de coeurs d'artichaut en conserve, égouttés
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 200 g de crème aigre, 20% M.G.
- 2 oeufs
- 20 feuilles de basilic frais, en fines lamelles
- ¼ c. à café d'origan séché
- ¾ c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de courgette et poisson
1u.
Cheesecake cuit
3h 10min
Tranche de caramel salé
2h 40min
Burger de poulet à l'indienne
4h
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1u. 40min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40 Min
Burgers au saumon
25 min
Pudding aux fraises
2h 10min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Soupe au poulet mexicaine
40 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 min