Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poulet
- 150 g Brot, vom Vortag
- 15 g frische Petersilie
- 150 g Käse, mittel-hart (z. B. Edam)
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Pouletbrustfilets, in Stücken (3-4 cm)
- 1 TL feinkörniges Salz
- 20 g Honig
- 20 g Senf
Sauce und Zubereitung
- 1000 g Milch
- 100 g Weissmehl
- 40 g Butter
- 1 Zitrone, nur Saft
- 1 TL Paprika
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 200 g Speckstreifen, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Rindsstroganoff
45 min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2h 45min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 min
Hörnlisalat
35 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 godz.
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min