Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 2 Karotten, geschält
- 500 g Wasser
- 100 g Jungspinat, gewaschen und getrocknet
- 4 Scheiben Schinken, gekocht
- 20 frischer Rosmarin
- 10 Kidneybohnen, aus der Dose
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeer-Zitronen Gelee
45 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 Min
Caramel-Glacé
9 Std.
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min