Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patate, tagliate in piccoli pezzi (1-2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 steli di erba cipollina fresca, tagliati finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
45 Min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Purè di patate
50min
Vellutata di verdure
40min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di finocchio e carote
40min