Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patate, tagliate in piccoli pezzi (1-2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 steli di erba cipollina fresca, tagliati finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi champignon
20 dk
Vellutata di verdure
40min
Purè di patate
45 dk
Cavolfiori gratinati
50min
Crema di zucchine
30 dk
Zuppa di zucca
35min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di peperoni
20 dk
Purè di patate
50min