Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
of fécula de maíz, la necesaria para espolvorear - 250 g de almendras
- 340 g de chocolate semi amargo
- 80 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar el molde
- 5 huevos
- azúcar glass, para decorar
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1609 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Brownies sin gluten
45 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Pastel de chocolate
45 Min
El pastel
2h
Crema de almendras y ajonjolí
10 Min
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Panqué de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Pastel de zanahoria sin harina
20min