Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1222 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Bagels
2 Std.
Pan de frijol
1 Std. 40 Min
Pay de aprovechamiento navideño
1 Std. 40 Min
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.