![Pizza de Nápoles Pizza de Nápoles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70F68F69-E21E-4C22-99DF-994AADCC1855/Derivates/D8D97605-E34D-463F-992D-4ACB5C92DAB8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa base
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella
- 100 g de jitomate, en rebanadas
- albahaca fresca, al gusto
- 50 g de queso parmesano, rebanado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1549 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g