Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de flocons d'avoine
- 500 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 2 c. à soupe de miel
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 200 g de farine de seigle
- 380 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de graines de fenouil (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de seigle
5 godz.
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain aux algues
2 Std. 45 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 Std. 5 Min
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pain de seigle
2h 40 min
Pain aux pistaches
3h 15 min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Le pain bannique
30min
Pains de seigle à la banane
1 Std. 45 Min