Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 350 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 45 g mąki pszennej
- 280 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszone - 4 gałązki bazylii, świeżej
- 4 gałązki tymianku, świeżego
- 2 liście laurowe, suszone
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- ½ łyżeczki soli
- 450 g czerwonego wina, Bordeaux
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1091.6 kJ / 260.9 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 374.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Sos romesco
1 godz. 25 min
Sos BBQ
25min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10min
Sos miodowo-musztardowy
10min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Remoulade
10min
Marynata rozmarynowa
5min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 min
Marynata winna
15min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 min