Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 42.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 400.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 Min
Sos miodowo-musztardowy
10 Min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 Min
Sos curry
30 Min
Risotto po mediolańsku
30 Min
Sos beszamelowy
15 Min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 Min
Sos holenderski
15 Min