![Fondant sans gluten et sans lactose Fondant sans gluten et sans lactose](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFBE37AB-099C-402F-AFB6-E8CC787BA60B/Derivates/24E455ED-EFE5-412E-8E5C-4C23C4492640.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile végétale, pour les ramequins
- 200 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème de soja
- 90 g de sucre de canne blond
- 75 g de farine de noix de coco
- 3 œufs
- 8 pincées de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1206 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Pâte à choux sans gluten
20min
Fondant au chocolat sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 Min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.