Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile végétale, pour le moule
- 150 g de farine de riz complet
- 2 œufs
- 100 g de sucre de canne complet non raffiné
-
110
g de margarine, bio de préférence, en morceaux
of 110 g de beurre doux, coupé en morceaux - 1 c. à soupe de poudre à lever sans gluten (1 sachet) (Voir "Conseil(s)")
-
d'écorce de citron confit ou d'orange (un peu)
(optioneel)
of 1 goutte d'huile essentielle de citron ou d'orange (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 314 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Muffins apéritifs sans gluten
50 Min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Tarte Tatin sans gluten
1 godz. 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Pâte brisée sans gluten
5 min