Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 œuf
- 100 g de margarine, bio de préférence
- 160 g de farine de lentille
-
2
c. à café de poudre à lever sans gluten (½ sachet) (Voir "Conseil(s)")
of ½ c. à café de bicarbonate de sodium - 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 40 g de noisettes entières, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 809 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à choux sans gluten
20 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min