Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
Le lemon curd
- 4 zestes de citron vert
- 150 g de sucre de canne blond
- 150 g de jus de citron
- 10 g de fécule de maïs
- 3 œufs, battus
Le cheesecake
- 50 g de beurre doux
- 150 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
- 400 g de fromage frais, type St Morêt ou Philadelphia
- 55 g de sucre de canne blond
- 20 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 3 œufs
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2112.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake praliné
4 Std.
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 min
Tartelette citron vert-gingembre
12 godz.
Cheesecake framboises
5h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 godz. 45 min
Cheesecake marbré non cuit
4 godz. 45 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Tarte chocolat café
3h 15min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake anglais au citron
13 Std. 20 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 godz.