Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
Le lemon curd
- 4 zestes de citron vert
- 150 g de sucre de canne blond
- 150 g de jus de citron
- 10 g de fécule de maïs
- 3 œufs, battus
Le cheesecake
- 50 g de beurre doux
- 150 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
- 400 g de fromage frais, type St Morêt ou Philadelphia
- 55 g de sucre de canne blond
- 20 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 3 œufs
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2112.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot cake
1 Std. 30 Min
Cheesecake anglais au citron
13 Std. 20 Min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15 min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6 Std.
Cheesecake avocat-citron vert
12h 15 min
Tarte au citron
12h
Cheesecake praliné
4 Std.
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15min
Cheesecake à la vanille cuit
13 Std. 30 Min