Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3024 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bowl de atún spicy
30 min
Botana fresca de surimi
10 menit
Aguachile de pepino y palmitos
15 menit
Taquitos vietnamitas
30 min
Tacos de camarón de la Viga
40 min
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
30 min
Gohan
45 min
Risotto de alcachofa
25 min
Pasta al poblano
35 min
Fetuccine Alfredo
35 min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Sopa de tortilla
40 min