Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3024 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto de jitomate
10 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Salsa de piña asada
20min
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
30 Min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Ravioles a la napolitana
50 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.
Pasta al pesto blanco TM6
40 min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Poke bowl de atún spicy
30 Min